Αγγλικά
Αν και η Αγγλική γλώσσα ξεκίνησε κάπου στη Βορειοδυτική... Περισσότερα
Γαλλικα
Η Γαλλική έχει καθιερωθεί εδώ και αιώνες ως η γλώσσα της... Περισσότερα
Γερμανικά
Οι ξένες γλώσσες, άρα και η γνώση της Γερμανικής, βελτιώνουν σημαντικά τις δυνατότητες επαγγελματικής σταδιοδρομίας λόγω των διεθνώς παγκοσμιοποιημένων οικονομικών συνθηκών. Ο Λούθηρος, το 1521, μετέφρασε το κείμενο της Αγίας Γραφής από τα ελληνικά στα γερμανικά, γεγονός που εξηγεί τις πολλές... Περισσότερα
Ιταλικά
Τα Ιταλικά είναι λατινογενής γλώσσα και ως εκ τούτου... Περισσότερα
Μέση Εκπαίδευση
ΕΙΣΑΓΩΓΗ Το Αλεξάνδρειον έχει διανύσει μια... Περισσότερα
Πληροφορική
H Πληροφορική, η σχετικά νέα αυτή επιστήμη, ξεκίνησε αρχικά ως... Περισσότερα
prev
next

Εισαγωγικό Σημείωμα

Όλοι μας κάποια στιγμή της ζωής μας σκεφτήκαμε πως θα έπρεπε να γνωρίζουμε μία ή περισσότερες ξένες γλώσσες. Φυσικό και αυτονόητο είναι να θέλουμε και το ίδιο για τα παιδιά μας ξεκινώντας την μάθηση από μικρή ηλικία.

Η πολύχρονη πείρα μας, μας δίδαξε ότι όσο νωρίτερα ξεκινήσει ένα  παιδί τις ξένες γλώσσες, τόσο ευκολότερο είναι να τις μάθει. Άλλωστε όλοι μπορούμε να μάθουμε μια ξένη γλώσσα σε οποιαδήποτε ηλικία την ξεκινήσουμε, αρκεί οι γνώσεις να μας δοθούν  με σωστό τρόπο, με διάθεση ενθάρρυνσης, με κατανόηση, επιβράβευση, υπομονή και επιμονή και κυρίως με αγάπη.

Η μεγάλη εμπειρία μας στο χώρο της διδασκαλίας των ξένων γλωσσών, πιστεύουμε ότι μας έχει κάνει ικανούς έτσι ώστε να προσφέρουμε στα παιδιά σας αυτά που πραγματικά χρειάζονται από ένα Κέντρο Ξένων Γλωσσών για να  μπορέσουν να κατακτήσουν τη γνώση μιας ή περισσοτέρων ξένων γλωσσών.

Φίλοι γονείς, ελάτε να μας γνωρίσετε από κοντά, να συζητήσουμε, ώστε να αποφασίσετε υπεύθυνα, που θα εμπιστευτείτε με σιγουριά τα παιδιά σας.

Φιλικότατα

Νομικός Τσέρος

B.A., Dip. ED.

Iδρυτής

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ποιοι είμαστε Διδακτικό Προσωπικό »

Αναζήτηση

Διευθύνση

Τιτάνων 4
Ελληνικό, Αθήνα 16777
Ελλάδα
210-9911671
Fax: 210-9911550

Θέση στο χάρτη

b1gb

Η σελίδα μας στο Fb

Copyright Alexandrion© 2014. All Rights Reserved.