Ιταλικά

Τα Ιταλικά είναι λατινογενής γλώσσα και ως εκ τούτου ιδιαίτερα φιλική προς εμάς. Ανήκει στην ομάδα των ρομανικών γλωσσών της ινδοευρωπαϊκής γλωσσικής οικογένειας και η γλώσσα με την πιο στενή ομοιότητα με τα λατινικά υπό όρους λεξιλογίου. Είναι η γλώσσα μιας χώρας που ως γνωστό κατέχει τα 2/3 του ευρωπαϊκού πολιτισμού   (Roma, Venezia, Napoli, Firenze, Milano, Verona) και που είναι παγκόσμια βιομηχανική δύναμη (ανήκει για δεκαετίες τώρα στο G-8).

Στην Ιταλία δραστηριοποιούνται, με επενδυτική δραστηριότητα μεγάλες Ελληνικές εταιρείες και αντίστοιχα υπάρχουν σημαντικές Ιταλικές επενδύσεις στην Ελλάδα.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να σπουδάσουμε Ιταλικά. Είτε για να αποκτήσουμε πλεονέκτημα στην απαιτητική αγορά εργασίας του ενιαίου ευρωπαϊκού χώρου, είτε για να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις μας γνωρίζοντας μια άλλη κουλτούρα και πολιτισμό, είτε από χόμπι. Είναι μια γλώσσα οικεία, εύκολη και μελωδική. Είναι η γλώσσα της Αναγέννησης, του Δάντη, του Βοκκάκιου, του Μιχαήλ Άγγελου, του Λεονάρντο Ντα Βίντσι, του Βέρντι, του Παβαρότι, αλλά και της  Formula 1.

Είναι ίσως η μόνη ξένη γλώσσα που μπορείς να αποκτήσεις πιστοποίηση μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Αναζήτηση

Διευθύνση

Τιτάνων 4
Ελληνικό, Αθήνα 16777
Ελλάδα
210-9911671
Fax: 210-9911550

Θέση στο χάρτη

b1gb

Η σελίδα μας στο Fb

Copyright Alexandrion© 2014. All Rights Reserved.