Μέση Εκπαίδευση

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Το Αλεξάνδρειον έχει διανύσει μια εικοσαετία στον χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης αλλά και πέντε χρόνια στην εκπαίδευση Πληροφορικής με σχεδόν 100% επιτυχία στις εξετάσεις πιστοποίησης Γλωσσομάθειας όπως F.C.E, E.C.C.E. (Lower), και Proficiency των πανεπιστημίων Cambridge, Michigan και E.S.B. , αλλά και 100% επιτυχία στις εξετάσεις πιστοποίησης στην Πληροφορική από την Vellum – Cambridge Computers.

Με το καινούργιο νομικό πλαίσιο και την απελευθέρωση των επαγγελμάτων που αυτό συνεπάγεται, το Αλεξάνδρειον είναι πλέον σε θέση να προσφέρει «στη γειτονιά μας» και Μαθήματα Μέσης Εκπαίδευσης σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου – ΕΠΑΛ όπως μαθηματικά, φυσική, χημεία, βιολογία κ.τ.λ. αλλά και Αρχαία Ελληνικά, έκθεση, ιστορία κ.τ.λ.

Στόχος του Αλεξάνδρειου είναι να προσφέρει στους μαθητές του αρίστης ποιότητας φροντιστηριακή εκπαίδευση και παράλληλα να μειώσει το κόστος των διδάκτρων για τους γονείς σε μια περίοδο οικονομικής κρίσης.

Αν θέλετε λοιπόν να μειωθεί το κόστος των διδάκτρων χωρίς να μειωθεί η ποιότητα της εκπαίδευσης των παιδιών σας εμπιστευθείτε το Αλεξάνδρειον, συμπληρώστε την παρακάτω αίτηση  με το όνομά σας, το επίπεδο και τα μαθήματα που σας ενδιαφέρουν και καταθέστε την στη γραμματεία της σχολής μας στην Τιτάνων 4, στο Ελληνικό, 1ος όροφος. Τηλ. 2109911671, και θα επικοινωνίσουμε άμεσα μαζί σας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Γυμνάσιο »

Αναζήτηση

Διευθύνση

Τιτάνων 4
Ελληνικό, Αθήνα 16777
Ελλάδα
210-9911671
Fax: 210-9911550

Θέση στο χάρτη

b1gb

Η σελίδα μας στο Fb

Copyright Alexandrion© 2014. All Rights Reserved.