Ποιοι είμαστε

Επιτρέψτε μας να σας συστηθούμε.

Είμαστε ένα από τα μεγαλύτερα Κέντρα  Ξένων Γλωσσών και  Δια Βίου Μάθησης – Πληροφορικής  με μία παράδοση 20 χρόνων στα Νότια προάστια της Αθήνας.

Η Σχολή μας στο Ελληνικό – Τιτάνων 4, συνεχίζοντας αυτή την παράδοση, αποτελεί ένα από τα πιο σύγχρονα και άρτια εξοπλισμένα Κέντρα Ξένων Γλωσσών  και Cambridge Computer Centres της Αθήνας.

Το επιλεγμένο επιτελείο καθηγητών μας  αποτελείται από τους πλέον καταρτισμένους και έμπειρους του κλάδου, οι οποίοι με την τέλεια οργάνωση και υποστήριξη του υπερσύγχρονου ηλεκτρονικού εξοπλισμού και των εργαστηρίων Ηλεκτρονικών Υπολογιστών καθώς και των Διαδραστικών Πινάκων τελευταίας τεχνολογίας,  εξασφαλίζουν τις τελευταίες 2 δεκαετίες την πρωτοπορία στην επιτυχία των σπουδαστών μας στις επίσημες εξετάσεις Cambridge E.S.O.L και Πληροφορικής,  Michigan, E.S.B., U.C.Lan, Goethe και Sorbonne.

Το «Αλεξάνδρειον» είναι ένας χώρος που οι μαθητές του χαίρουν ασφάλειας, αγάπης και πάνω από όλα οι μαθητές στο ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ χαίρουν του άπλετου σεβασμού όλων όσων εργάζονται εκεί.  Οι μαθητές μας δεν μαθαίνουν μόνο τη γλώσσα που διδάσκονται, μαθαίνουν και πώς να σκέφτονται σαν Άγγλοι, για παράδειγμα, ώστε να μπορούν να αντιμετωπίσουν τους ομιλητές τους ‘επί ίσοις όροις’ και να επικοινωνούν μαζί τους ουσιαστικά και όχι μόνο τυπικά.  Αυτός είναι και ο κύριος σκοπός όλων όσων εργάζονται στο Αλεξάνδρειο.

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών και Διά Βίου Μάθησης – Πληροφορικής ‘ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟΝ’ παρέχει μαθήματα των βασικότερων ευρωπαϊκών γλωσσών  (Αγγλική, Γαλλική, Γερμανική, Ιταλική) προετοιμάζοντας τους μαθητές του για όλα τα επίσημα πτυχία γλωσσομάθειας.  Επίσης το Κέντρο παρέχει και μαθήματα για την προετοιμασία υποψηφίων για προπτυχιακά, μεταπτυχιακά και διδακτορικά προγράμματα σε πανεπιστήμια του εξωτερικού.

Η χρήση των  Ηλεκτρονικών Υπολογιστών είναι μία από τις επιπλέον παρεχόμενες υπηρεσίες του Κέντρου.  Τα τμήματα διδασκαλίας είναι ολιγομελή και διαβαθμισμένα σε επίπεδα για την ομαλότερη και ταχύτερη διεξαγωγή των μαθημάτων.  Υπάρχουν τα ταχύρρυθμα τμήματα για την απόκτηση διπλώματος σε ελάχιστους μήνες καθώς και τα θερινά τμήματα για την ταχύτερη εξέλιξη των μαθητών.  Στα πλαίσια της διαρκούς προσπάθειας εκσυγχρονισμού και αναβάθμισης, το Αλεξάνδρειον έχει εξασφαλίσει συνεργασία με τον κορυφαίο παγκόσμιο οργανισμό πιστοποίησης στην πληροφορική Cambridge Computer Centre/Vellum , μια συνεργασία που εξασφαλίζει στους μαθητές μας, πέραν της άριστης εκπαίδευσης, το πλεονέκτημα να σπουδάζουν και να εξετάζονται στον οικείο χώρο της Σχολής τους.

Η επιτυχία των μαθητών είναι τεράστια και αυτό είναι ένα από τα στοιχεία που ξεχωρίζουν το ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ από τα υπόλοιπα εκπαιδευτήρια της περιοχής. Η γενική αρχή διδασκαλίας του ιδρυτή του κ. Νομικού Τσέρου αλλά και του υπόλοιπου διδακτικού προσωπικού είναι ότι οι μαθητές πρέπει να μαθαίνουν να χρησιμοποιούν τη γλώσσα και να σκέπτοντε σε αυτήν και όχι να προετοιμάζονται απλά και μόνο  για κάποια πιστοποίηση γλωσσομάθειας.

Για την πληρέστερη ενημέρωσή σας, σας εσωκλείουμε τα πληροφοριακά μας έντυπα και σας καλούμε να διαπιστώσετε και οι ίδιοι με μια επίσκεψή σας στη Σχολή μας τα όσα αναφέρονται σε αυτά.

Είμαστε καθημερινά στη διάθεσή σας να κουβεντιάσουμε φιλικά και να σας ενημερώσουμε για τις δυνατότητες που προσφέρει το ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ για σπουδές στις Ξένες Γλώσσες και Πληροφορική, αλλά και για τις προοπτικές που δημιουργούμε για Πανεπιστημιακές Σπουδές και άμεση επαγγελματική σταδιοδρομία στο χώρο μας.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Εισαγωγικό Σημείωμα »

Αναζήτηση

Διευθύνση

Τιτάνων 4
Ελληνικό, Αθήνα 16777
Ελλάδα
210-9911671
Fax: 210-9911550

Θέση στο χάρτη

b1gb

Η σελίδα μας στο Fb

Copyright Alexandrion© 2014. All Rights Reserved.